Coaching. THE Next Generation

Îndrăznește. Fii coach. Inovează

Fii coach

Programul Coaching. THE next Generation este un sistem inovator de initiere, dezvoltare continua si specializare în coaching în care beneficiezi în primul rând, de dezvoltare personală prin redescoperire, explorare și comunicare autentică.
Ca profesionist obții acele tehnici și instrumente de coaching care te ajută să ai mult mai multă ușurință în comunicare și să îi poți ajuta pe celalți să își obțină răspunsurile pe care le caută, fără să fii expert în domeniul lor.
Ca Mentori, Coachi și Formatori, împărtășim cu tine, pe deplin, cunoșterea, experiența și instrumentele pe care le folosim în cariera și business-ul nostru.
Te învățăm tehnicile nostre de coaching pentru un nivel din ce în ce mai înalt de specializare în ceea ce te interesează pe tine să dezvolți: competențele, abordările, rezultatele, imaginea, notorietatea, business-ul tău în coaching. Poți și tu deveni parte a Casei de Coachi. Îndrăznește!

ASCULTARE Imaginație ÎMPLINIRE Cadru de referință Mister Practică ONOARE Flexibilitate DIALOG Relaxare ÎNCREDERE COACHING Bucurie REFLECȚIE VIITOR Tehnici MAGIE Prezență Ideal Autenticitate ACȚIUNE Relație PARTENERIAT Tăcere Creativitate Dinamici Realizări EMPATIE RESPECT Rezonanță Apreciere Emergență S P A Ț I U Vulnerabilitate Siguranță STRUCTURĂ Validare OGLINDĂ MĂIESTRIE Armonie Putere Libertate

Beneficiile tale

Certificatul ANC

Te recunoaște ca Specialist în Activitatea de Coaching conform codului COR 242412.
Ai dreptul legal de a practica această meserie în România.

Acces la alte ocupații

În aceeași grupă de bază sunt ocupațiile: consilier de dezvoltare personală, consilier vocațional, specialist în formare și formator.
Ai acces la toate.

Rezultate clare

Pentru tine și clienții tăi. În viața, activitatea ta și ale celor cu care interacționezi.
Primești coaching și mentoring. Te antrenezi și te dezvolți permanent.

Comunitatea coach-ilor profesioniști

Statut. Recunoaștere. Modele.
Conferințe profesionale. Învățare continuă.
Carieră internațională. Impact global.

Business la următorul nivel

Ai un nou plan de dezvoltare personală, profesională și antreprenoriala.
Plus o echipă care te susține să le îndeplinești. Cu inspirație și bucurie.

Oportunitatea de a contribui

Poți fi voluntar în proiecte de coaching care aduc inovație în educație.
Creștem împreună noi generații.
Cu iubire, răbdare și dăruire.

Program de formare

“Coaching. THE Next Generation” este:

 • programul de formare pentru ocupația Specialist în activitatea de coaching cod COR 242412
 • creat de echipa Îndrăznește! în parteneriat cu Asociația pentru Inovație
 • acreditat de către  ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări)
0
de ore de formare organizate în:
 • 4 module a câte 2 zile și jumătate (vineri, sâmbătă și duminică)
 • 1 modul rezidențial de 4 zile
 • 18 ore de practică, 18 ore de mentorat și 18 ore de supervizare
 • 1 modul de o zi și jumătate alocat pregătirilor pentru examen
 • o zi de examen și celebrare
0
de ore de coaching individual
 • acreditarea implică experiența de a susține sesiuni de coaching cu clienți
 • programul necesită ore de practică independentă, în afara orelor de curs
 • documentarea în registrul de coaching (coaching log) a minim 60 de ore de practică constituie o cerință a procesului de examinare
0
de ore de studiu individual
 • orele de formare sunt concentrate pe multă practică/învățare experiențială, pornind de la conceptele teoretice esențiale din coaching
 • programul presupune studiu individual din partea participanților, pentru aprofundarea noțiunilor teoretice
 • fiecare  modul de curs oferă referințe bibliografice și resurse alternative pentru studiul individual în activitatea de coaching

Module de studiu și practică

1. The coach: being professional

Te invităm într-o călătorie interioară: te redescoperi, experimentezi noi feluri de a fi și pornești la drum cu noi perspective despre ce ar putea să însemne pentru tine a fi profesionist în coaching.
Primii pași tatonează fundamentele, explorează etica și te familiarizează cu standardele profesionale în coaching-ul personal și organizațional.
Pe măsură ce înaintezi, îți faci noi prieteni cu care creezi parteneriate de învațare. Ei sunt primii care te vor ajuta să devii cine îți propui acum.
Creionăm împreună primele contururi ale noului coach care te inspiră să devii.

2. The client: context and relationship

Comunicarea în relația de coaching îi dăruiește celuilalt spațiul în care să se simtă sprijinit, acceptat, în siguranță, încurajat, validat. Atitudinea ta schimbă totul.
De aceea, în cel de-al doilea modul al programului nostru, creăm un nou context pentru comunicare și exersăm tehnici care permit construirea unei relații de coaching bazate pe autenticitate, respect de sine, încredere în capacitatea clientului de a-și depăși provocările și încredere în tine, ca însoțitor în propria lui călătorie.

3. The coaching process

Practica duce la măiestrie. Iar în modulul 3 expandăm cunoașterea de până acum cu instrumente, tehnici și metode noi, pentru un proces de coaching eficient, plăcut, memorabil.

4. The coaching contract

Cum poti să cresti: valoarea activității tale de coaching, rezultatele clienților tăi și imaginea comunității profesionale din care faci parte?
Răspunsurile le construim împreună în modulul 4, trecând prin tematici precum evaluarea performanței, marketing-ul și vânzarea serviciilor de coaching, acorduri și management-ul afacerii tale.

5. The coaching business

Modulul 5 este dedicat unui Rezidențial inovator. Acum ai ocazia să te re-creezi.
Te identifici prin branding personal, te poziționezi prin diferențiere, îți planifici propriul sistem de promovare.
Împreună ne asigurăm că valorile și mesajul tău sunt aliniate și imaginea te reflectă cu generozitate. Primești recunoaștere și deschizi o nouă cale către următorul tău nivel de prosperitate.

Sesiuni de antrenament

1. Sesiuni de practică

Vezi, simți, asculți.Te joci, experimentezi, comunici. Instrumentele sunt aceleași pentru toți. Prezența ta este unică.
Modul în care aplici ceea ce ai învățat este reflectat de rezultatele tale și ale clienților tăi.
Fiecare antrenament te dezvoltă, fiecare provocare este o nouă oportunitate de antrenament. Primești coaching pe ceea ce îți dorești să îmbunătățești în viața și activitatea ta personală.
Devii una dintre cele mai importante persoane în viața altcuiva. Aici este începutul autocunoașterii și conexiunii cu reala ta valoare. Așa cum se reflectă în ochii celuilalt.

2. Sesiuni de supervizare

Te ascultăm și te antrenăm. Pe măsură ce simți că evoluezi, câștigi tot mai multă încredere în stilul tău de a profesa coaching-ul.
Echipa ta este formată acum din toți participanții. Toți pentru fiecare și fiecare pentru toți. Primești feed-back și feed-forward, te autoanalizezi și te perfecționezi.
Primești aprecierea celor cărora le dăruiești timpul, energia și cunoașterea ta. Îți creezi o viziune din ce în ce mai mare despre posibilitățile care te așteaptă să le împlinești.

3. Sesiuni de mentorat

După ce aplici instrumentele și metodele de coaching învățate în program în sesiunile individuale cu mentorii, primești feed-back și feed-forward menite să te ajute să îți desăvârșești tehnica și să îți asumi un plan de îmbunătățire care ți se potrivește.
Iar în sesiunile de grup, dezbatem studii de caz și situațiile reale din practica voastră individuală. Astfel descoperi cum poți evita situații dificile, cum poți trece peste provocări profesionale și cum poți deveni din ce în ce mai bun.

Calendarul programului

Calendarul pe care îl vei downloda este un exemplu de cum se poate desfășura programul.
Poti înțelege mai bine cum am gândit structura perioadelor de formare, practică, evaluare și absolvire.
Desfășurătorul este conceput în așa fel încât: sa ofere o structură puternică pentru dezvoltarea personală și profesională, să fie îndeajuns de intens încât să te simți conectat și în antrenament continuu dar și să lase timp suficient pentru odihnă, sărbători oficiale și studiu individual.
Toate datele următorului program vor fi agreate cu grupul de noi participanți. Iar tu, poți fi unul dintre ei. Îndrăznește!

Vrei și tu să fii coach ?

 • Ești absolvent de studii superioare (cu orice specializare) și vrei sa fii coach?
  Coaching-ul este un domeniu în permanentă dezvoltare și are nevoie de cât de mulți oameni buni, pasionați, profesioniști, îndrăzneți și inovatori.
 • Ești pasionat/ă de dezvoltare personală și îți dorești o noua carieră, care să îți ofere satisfacția de a aduce o contribuție la viața altcuiva?
  Poți să te specializezi în coaching individual sau de echipă, poți obține recunoaștere la nivel internațional și te poți alătura unei comunități de profesioniști care practică în mediul privat, în mediul corporate și în zona de voluntariat.
 • Ești profesionist/ă într-un domeniu în care lucrezi direct cu oameni și vrei să îi ajuți să aibă o mai mare performanță/rezultate de creștere calitativă și cantitativă în proiectele pe care le derulați? Sau, pur și simplu, vrei să te bucuri mai mult în timpul în care muncești împreuna cu echipa ta?
  Le poți obține pe toate folosind abilitățile, tehnicile și metodele de coaching.
 • Ești deja absolvent/ă a unui/unor program/e de formare/antrenament în domeniu, dorești să practici meseria de coach în România?
  Numai acreditarea ANC îți oferă acest drept legal. Și o poți obține dacă ești dispus/ă să aloci timp, energie, suflet pentru un program pe care să îl faci temeinic, cu prezentă minim 90% și cu implicare 100%.
 • Vrei să îți crești business-ul de coaching?
  Te-ar ajuta mai multe noțiuni de marketing, business management și promovare sau un plan personal de dezvoltare, respectiv un plan de comunicare a afacerii tale și suportul profesioniștilor cu care alegi să faci echipă.
 • Ai specializări în tipuri diferite de coaching?
  Vino să experimentezi abordările, metodele și tehnicile din modelul Îndraznește! bazat pe Apreciere, Măiestrie și Armonie.

Investiția ta

360

ore

de formare la nivel de excelență, pe care o aplici în practica ta, alături de profesioniștii din program și de clienții de coaching individual.
Și ca să ți se potrivească perfect calendarul de formare aferent celor 184 de ore de curs, îl agream împreună la finalul primului modul
din  27 aprilie 2020.

* Pentru a putea intra în examen, prezența minimă este de 90% din cele 184 de ore, iar practica minimă este de 60 ore de coaching individual​ documentate în jurnalul de coaching.

2078 euro

partener cu plata integrală în avans

2309 euro

cu plata integrală în avans

2565 euro

plata în maximum 6 rate

10% DISCOUNT Early Bird pana la 10 Aprilie 2020

Se cumuleaza cu fiecare dintre optiunile de inscriere.

“Orice poți face sau visezi că poți face, începe-l. Îndrăzneala are în sine geniu, putere și magie.” – Goethe

Formatorii

Suntem Ana-Maria și Irina. Partenere. Coachi. Formatori.
Îndrăznim să inovăm.
Am creat acest program din pasiune nebună.
Pentru oameni și binele pe care îl putem face împreună.

Ana-Maria Alexandru - Coach. Formator. Mentor
Ana-Maria Alexandru

Sunt fericită și onorată că am avut privilegiul de a învăța de la maeștri care m-au ajutat să aleg cea mai bună cale de a-mi manifesta din ce în ce mai mai mult potențialul. De aceea, înțeleg și apreciez valoarea pe care o aduce în viață formatorul, antrenorul, mentorul potrivit, la momentul potrivit. Îmi doresc să fiu acea persoană pentru cât mai mulți …

Irina Savu-Cristea

Sunt foarte pasionată de oameni și de zbor. Cred în oameni și în capacitatea lor de a-și desface aripile și de a porni spre visele lor. Ca antrenor pentru performanță, am încredere în procesul de coaching și mă situez în această relație ca “deschizător de aripi” și partener în drumul clientului către visele sale …

Poți conta din partea noastră pe: bucuria de a învăța; încurajarea de a explora și de a experimenta stilul tău propriu în coaching; respectul de a adresa onest și direct ceea ce credem că poate fi îmbunătățit; libertatea de a alege.

Îți oferim: acces la toată cunoașterea, instrumentele și tehnicile pe care le folosim; sprijin real când treci prin provocări; ascultare pentru visele și idealurile tale; parteneriat pentru proiectele care te inspiră sa le dezvoltăm împreună.

Invitati speciali

Experti in domenii complementare

Expert web design si fotograf profesionist
Marius Alexandru

 • Co-fondator al primului studio foto din Romania, dedicat exclusiv copiilor
 • Dezvoltator a numeroase magazine online si website-uri de companii, inclusiv limromania.net si indrazneste.ro

Expert branding și comunicare
Alexandra Cantor

 • Manager First Content Studio
 • Trainer în zona de marketing și comunicare
 • Trainer certificat în Londra, Marea Britanie

Specialist promovare online
Cătălina Bosuioc

 • Project manager pentru primele aplicații de “second screen” in emisiuni TV
 • Project manager la prima implementare de tweets și comentarii din social media direct in TV
 • Locul perfect pentru mine: First Content Studio

Specialist start-up
Bogdan Ioan

 • Co-fondator si Managing Partner al Aviziero
 • Coordonator IT voluntar al Atlantykron
 • Extrem de curios

Expert e-commerce
Liviu Taloi

 • Co-Fondator al proiectului ECOMpedia.ro
 • GPeC Community Manager
 • Fondator Web Audit – companie de consultanță web specializată în e-commerce și evaluare de site

Specialist Arte marțiale
Oana Enache

 • Prima femeie instructor de krav-maga din Romania
 • Prima femeie cu centura maro in krav-maga din Romania
 • Participari si demonstati: Zen and Water Technique, Krav-maga, Back to Origins, Last Man, 78 kicks Standing, Bukan Challenge

Expert marketing și promovare
Ioana Cebuc

 • Lansare si consolidare brand
 • Dezvoltare proiecte de la concept pana la productie si implementare prin gestionarea creativa a bugetelor
 • Creativitatea si grija fata de oameni ma definesc

Ne dorim să formăm generații și generații noi de coachi, care să își practice profesia cu creativitate, originalitate și bucurie. Vrem să vedem cât mai mulți oameni fericiți, îndrăgostiți de viață, trăind frumos, modele demne de urmat, cu visele împlinite și cu puterea de a face o diferență în bine pentru o lume întreagă. Credem cu adevărat că mai bine la nivel global începe cu mai bine în fiecare dintre noi. Și suntem aici pentru a fi partenere de învățare pentru cei care vor să descopere cum.

Coachi îndrăzneți și inovatori

Facilitator sesiuni Practică
Minodora Savu
Facilitator Dream Management
Mirela Oprea
Facilitator sesiuni Supervizare
Luiza Ștefan

Coachii îndrăzneți și inovatori formati de noi, au competențe, abilități și experiențe relevante pe care le împărtășesc cu noile generații.

Ce spun coachii

Coachii formați de noi și susținători ai programului care ne-au fost oaspeți dragi la sesiuni în care au experimentat rolul de participanți, au ales să împărtășească dintre revelațiile și conștientizările preferate:

Ne bucurăm de toate momentele petrecute împreună! Ne găsești și pe noua noastră pagină de Facebook. Poți să vezi cum s-au desfășurat modulele de până acum și să citești impresiile participanților, articolele despre viziunea noastră asupra coaching-ului și să ne pui întrebări. Îți vom răspunde cu drag și te vom invita la serile experimentale unde vei putea vedea, simți și degusta coaching-ul de nouă generație. Îndrăznește!

Folosim cookies pentru a va putea oferi cea mai buna experienta in navigarea site-ului. Prin faptul ca sunteti de acord, acceptati folosirea cookie-urilor in conformitate cu politica noastra in ceea ce priveste cookie-urile.

Privacy Settings saved!
Setari confidentialitate

Atunci cand accesati orice site web, acesta poate prelua si stoca informatii din browser-ul dumneavoastra, de cele mai multe ori sub forma de cookie-uri. Aici va puteti controla cookie-urile personale.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

We use Quform Plugin for all contact forms on our website. This stores a security token.
 • quform

In order to use this website we use the following technically required cookies
 • wordpress_test_cookie

Decline all Services
Accept all Services